Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Icoana De La Nicula

Icoana De La Nicula

Restaurată în 1991, icoana se reîntoarce la nicula în 1992. O comisie bisericească formată din.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Atunci, la vremuri de cumpănă. La 15 februarie 1699, militarii austriceci din garnizoana gherla icoana continua sa plânga, cu unele intermitente, lacrimând mai mult din ochiul drept decât din cel stâng. Icoana maicii domnului de la nicula.

Procesiune Cu Icoana De La Nicula Ips Andrei Maica Domnului A Intervenit In Momentele Cele Mai Grele Pentru Poporul Nostru Basilica Ro
vizitati articolul complet aici : https://basilica.ro/procesiune-cu-icoana-de-la-nicula-ips-andrei-maica-domnului-a-intervenit-in-momentele-cele-mai-grele-pentru-poporul-nostru/
Nicula este unul dintre satele vechi de pe someş, situat în apropierea gherlei. Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc. Una dintre cele mai cunoscute și mai vechi reprezentări ale preasfintei fecioare maria, pe teritoriul românesc, care este cinstită cu mare evlavie de peste trei veacuri, este icoana maicii domnului cu pruncul, cea făcătoare de minuni, de la mănăstirea nicula, județul cluj.

Credinciosii fac ocolul taras al manastirii si cer minuni de la icoana sfanta.

Noul locaș de cult a fost binecuvântat de mitropolitul andrei al clujului, pentru a se putea sluji sfintele slujbe până la terminarea lucrărilor de finisaj interior și exterior. Am privit a nu ştiu câta oară icoana de la nicula, icoană care în ziua de 22 februarie 1699 a lăcrimat în văzul tuturor locuitorilor satului nicula şi din împrejurimi. Astfel, a luat naștere renumita școală de pictură pe sticlă de la nicula.

613 x 377 jpeg 64 кб. Tablouri de colectie | icoană „nicula, „buna vestire, are dimensiunea de 29/33 cm (fără ramă), pictată în guașă pe. Astfel, a luat naștere renumita școală de pictură pe sticlă de la nicula.

Sfanta Maria Tradiții și Obiceiuri In Această Zi De Sărbătoare
vizitati articolul complet aici : https://www.unica.ro/divertisment/sfanta-maria-2018-traditii-si-obiceiuri-aceasta-zi-de-sarbatoare-247752
Icoana maicii domnului de la nicula. Icoana respectivă a fost mutată de guvernatorul sigismund kornis la reședința sa de la benediugu dejului. Icoana a fost pictată de preotul ortodox luca din iclod în anul 1681 şi vin la ea oameni de pretutindeni.

Icoana maicii domnului a izvorât mir.

Tablouri de colectie | icoană „nicula, „buna vestire, are dimensiunea de 29/33 cm (fără ramă), pictată în guașă pe. Una dintre cele mai cunoscute și mai vechi reprezentări ale preasfintei fecioare maria, pe teritoriul românesc, care este cinstită cu mare evlavie de peste trei veacuri, este icoana maicii domnului cu pruncul, cea făcătoare de minuni, de la mănăstirea nicula, județul cluj. Înainte de anul 1700, icoana a plâns timp de 26 de zile, prevestind uniația.

Reproducere după icoana maicii domnului de la nicula executată în tempera cu emulsie de ou și ulei. O icoana foarte iubita de catre ardelenii care vin sa o cinsteasca in special la 15 august, cind este hramul manastirii care o adaposteste. Printre aceste dovezi au fost şi declaraţiile, date sub prestare de jurămînt, a 27 de.

Icoana Maicii Domnului Facatoare De Minuni De La Nicula Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=dr1dlkeU6vs
701 x 1000 jpeg 740 кб. Credinciosii fac ocolul taras al manastirii si cer minuni de la icoana sfanta. Noul locaș de cult a fost binecuvântat de mitropolitul andrei al clujului, pentru a se putea sluji sfintele slujbe până la terminarea lucrărilor de finisaj interior și exterior.

Printre aceste dovezi au fost şi declaraţiile, date sub prestare de jurămînt, a 27 de.

Tablouri de colectie | icoană „nicula, „buna vestire, are dimensiunea de 29/33 cm (fără ramă), pictată în guașă pe. Printre aceste dovezi au fost şi declaraţiile, date sub prestare de jurămînt, a 27 de. Se spune ca cine reuseste sa.

Posting Komentar untuk "Icoana De La Nicula"