Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prelungire Termen Legea 165

Prelungire Termen Legea 165

Termenele stabilite în baza legii de un organ fiscal pot fi prelungite de acesta în situații temeinic justificate, la cerere sau din oficiu. 165 din 16 mai 2013.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

156/1998 privind sistemul public de pensii (republicată în monitorul oficial al republicii moldova, 2004, nr. Un nou termen de prelungire a patentei. 31 din 16 noiembrie 1990 *** republicată privind societăţile comerciale.

Legea Nr 165 Din 2018
vizitati articolul complet aici : https://upromania.ro/utile/legislatie/lege-165-acordare-tichete-bilete-valoare/
Se prelungește termenul de plată a abonamentelor de parcare și a taxelor de reconcesionare pentru înhumare. 4 dispozitiile prezentei legi se aplica cererilor formulate si depuse, in termen legal, la entitatile investite de lege, nesolutionate 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada. 165 din 16 mai 2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod + articolul 4dispozițiile prezentei legi se aplică cererilor formulate și depuse, în termen legal, la entitățile învestite de lege, nesoluționate până la data intrării.

D) se află la întreţinerea statului.

Legea lui ohm se poate aplica și unei porțiuni de circuit. 156/1998 privind sistemul public de pensii (republicată în monitorul oficial al republicii moldova, 2004, nr. (3) cererea de prelungire a termenului se va formula in interiorul termenului prevazut la alin.

Pentru modificarea unor acte legislative. Parlamentul a fost prelungit în aceeași zi, până la 14 octombrie. 32/1997 pentru modificarea şi completarea legii nr.

Termenele Limită Pentru Finalizarea Procesului De Restituire Au Fost Amanate Cu Un An
vizitati articolul complet aici : https://www.economica.net/termenele-limita-pentru-finalizarea-procesului-de-restituire-au-fost-amanate-cu-un-an_112435.html
Propunerea a fost avansată de senatorii jurişti liberali şi a fost votată în unanimitate în comisia juridică. Termenul iniţial expirase în data de 15 ianuarie 2015. Prelungirea valabilitatii voucherelor de vacanta va fi discutata in aceasta seara in sedinta de guvern, executivul urmand sa aprobe o extensie pana la 31 decembrie 2021.

Legea 165/2013 ( privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în articolul 8(1) în termen de 120 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, comisiile locale de fond funciar au obligaţia de a centraliza toate cererile de restituire.

Legea administratiei publice locale nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului ordonanţa de urgenţă instituie un termen de 180 de zile de la data intrării sale în vigoare, în care comisia prevăzută de legea nr. D) se află la întreţinerea statului.

D) se află la întreţinerea statului. 156/1998 privind sistemul public de pensii (republicată în monitorul oficial al republicii moldova, 2004, nr. C) satisfac serviciul militar în termen;

Informatii Dosare Anrp Legea 165 2013
vizitati articolul complet aici : https://www.piatapuncteanrp.com/informatii-utile/
Noua lege prevede prelungirea termenului de valabilitate a paşaportului electronic de la 5 la 10 ani, însă cea mai importantă schimbare este aceea că paşapoartele simple temporare (cele cu valabilitate de 1 an) se vor elibera în termenul de 3 zile numai atunci când există o urgenţă dovedită. Legea administratiei publice locale nr. A se vedea, de asemenea:

Prelungirea valabilitatii voucherelor de vacanta va fi discutata in aceasta seara in sedinta de guvern, executivul urmand sa aprobe o extensie pana la 31 decembrie 2021.

D) se află la întreţinerea statului. Prelungirea valabilitatii voucherelor de vacanta va fi discutata in aceasta seara in sedinta de guvern, executivul urmand sa aprobe o extensie pana la 31 decembrie 2021. 165/2013 privind msurile pentru finalizarea procesului de restituire, n natur sau prin echivalent, a imobilelor preluate n mod abuziv n perioada regimului comunist n romnia, dup expirarea termenului.

Posting Komentar untuk "Prelungire Termen Legea 165"