Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Majoritatea Este Sau Sunt

Majoritatea Este Sau Sunt

Acordul la singular este impus de singularul determinantului („intelectualitatea/tineretul). Ei zic ca duhul sfant purcede si de la tatal si de la fiul.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăți sau boli. 20:00 universul juridic 2 192 просмотра. În cazul în care întâlnim.

Health Care In Ontario Getting Started Publications Ontario
vizitati articolul complet aici : https://www.publications.gov.on.ca/health-care-in-ontario-getting-started-015564
Poate fi sau nu poate fi substantiv colectiv, depinde de context. Majoritatea oamenilor, majoritatea timpului, majoritatea dintre, în majoritatea cazurilor, majoritatea statelor membre. Ei zic ca duhul sfant purcede si de la tatal si de la fiul.

Majoritatea (intelectualității/ tineretului) are dreptate.

Totuşi, în ediţia curentă a gramaticii academiei, acordul prin înţeles ar fi admis, însă această menţiune nu vine cu detalii referitoare la cazurile particulare în care este valabilă (pentru acestea ambele variante fiind. Care este functia hemoglobinei din hematii/eritrocite ? Alte substantive din aceeași categorie ar mai fi:

Totuşi, în ediţia curentă a gramaticii academiei, acordul prin înţeles ar fi admis, însă această menţiune nu vine cu detalii referitoare la cazurile particulare în care este valabilă (pentru acestea ambele variante fiind. Ei zic ca duhul sfant purcede si de la tatal si de la fiul. ◊ majoritate absolută = număr de voturi egal cu cel puțin jumătate plus unu din total.

Added By Oncologist To Be Instagram Post Medschool Medicaluniversity Medicine Medstudent Umfcd Doctortobe Futuredoctor Study Studyinspiration Studymotivation Studywithme Studygram Hospital Hpv Hpvawareness Vaccine
vizitati articolul complet aici : https://www.picuki.com/media/2249327649912891749
Ei zic ca duhul sfant purcede si de la tatal si de la fiul. Acordul la singular este impus de singularul determinantului („intelectualitatea/tineretul). Aceasta greseala dogmatica este cea mai grea.

Expresia „marea majoritate este sau nu un pleonasm?

Majoritatea este un substantiv din această ultimă categorie, adică are formă de singular, dar înţeles colectiv. ♦ superioritate numerică cerută (prin lege) sau obținută în alegeri. Dar să nu fim atât de prăpăstioși!

Aceasta nu este o greșeală de tipar. Majoritatea este de acord să amânăm plecarea/ majoritatea elevilor sunt de acord cu acest. Totuşi, în ediţia curentă a gramaticii academiei, acordul prin înţeles ar fi admis, însă această menţiune nu vine cu detalii referitoare la cazurile particulare în care este valabilă (pentru acestea ambele variante fiind.

Diversitatea Lumii Vii Prof Mihai Adriana Nicoleta Liceul
vizitati articolul complet aici : https://slidetodoc.com/diversitatea-lumii-vii-prof-mihai-adriana-nicoleta-liceul/
Tempered glass cred că e sticlă călită. Greșeala ce îi încurcă pe cei mai mulți dintre români. Majoritatea este un substantiv colectiv, pentru că, deși din punct de vedere gramatical este la singular, se referă la mai multe obiecte.

• daca hipertensiunea arteriala este severa, iar valoarea ei este de 180/110 mmhg sau peste acest prag, medicul iti va recomanda.

Alte substantive din aceeași categorie ar mai fi: Majoritatea este un substantiv din această ultimă categorie, adică are formă de singular, dar înţeles colectiv. 80% din bolile rare au cauza genetica.

Posting Komentar untuk "Majoritatea Este Sau Sunt"